Sunday, March 25, 2012

EYESHADOW MISSROSE TAHAN LAMA..

Calour missrose ni cun melecun terutama wett calour,terang dan memg buah hati rata2 mak adam seluruh Malaysia.BIASANYA digunakan dalam makeup pramugari swaktu bertugas....tak caya cubalah...
MISS ROSE EYESHADOW:100 calour
RM 50 free postage


MISS ROSE EYESHADOW 022
Rm 55 free postage

MISS ROSE EYESHADOW 021
RM 55 free postage

MISS ROSE EYSHADOW 048
RM 55 FREE POSTAGE

MISS ROSE 096
RM 55 free postage

MISS ROSE 110
RM 55 FREE POSTAGE


MISS ROSE 014
RM 50 free postage


SEMUA BARANGAN DIDALAM ALBUM INI ADALAH READY STOCK DAN MMG STOK ADA.. SEKIRANYA DH SOLD OUT GMBAR TERSEBUT AKAN DI DELETE..

All items are in a good condition. I will not be responsible for any loss or damages incurred during shipping.

BUT WE WILL WRAP WITH BUBBLE WRAP N PUT THE FRAGILE STICKER

Once sold, no refundable.

TAKE NOTE LADIES .... ^ _^'




Friday, March 23, 2012

SF BEAUTY





anda ingin kulit cantik...boleh la try produk ni SF BEAUTY...sy dah mencube sbb tu sy jual..hehehe mmg berkesan dalam mase 3 minggu dah nmpak kesan yer...

SF beauty penemuan daripada sumber semulajadi utk rawatan kulit yang ringkas bagi menyerlahkan kecantikan semulajadi. SF beauty bertindak meningkatkan metabolisma kulit dgn penjanaan sel-sel baru, merencatkan proses penuaan, mengurangkan garis-garis halus, menambahkan ketegangan kulit dan mengekalkan kelembapan semulajadi agar kelihatan muda sentiasa.

Mengandungi Vitamin E utk merawat muka dengan menghilangkan jerawat,jeragat,bekas jerawat, mengecilkan pori-pori serta mencerahkan kulit muka anda.

(bagi yang kulit berjeragat dan pigmentasi sangat lah di syorkan)

INFO SF BEAUTY

Sf beauty merupakan produk dari Kelantan yang dijual secara perseorangan asalnya. Keberkesanan di ketahui dr mulut ke mulut sehingga permintaan sangat tinggi. Ia tidak dipasarkan oleh owner produk tetapi dijual secara perseorangan kpd dealer-dealernya shj. Dan mengikut owner dia, permintaan kini mencecah 4000 set per minggu.

Ada 3 produk sf beauty yg dijual secara set dan berasingan iaitu cream malam, cream siang dan sabun(ada utk kulit sensitif).

SF sabun kecantikan-

Natural dan bersih dengan vitamin E menolong meningkatkan metabolisme kulit, merencat proses penuaan, mengurangkan kedutan dan meningkatkan keanjalan kulit.

SF krim malam-

Bahan semulajadi yang dirumus untuk menghilangkan jeragat dan bekas jerawat disamping memutih dan membersihkan kulit. Menjadi kulit lebih halus dan bersih.

NIGHT CREAM + DAY CREAM
RM 79.90 FREE POSTAGE

SET BESAR PROMOSI
RM 100.00 (DAY CREAM +NIGHT CREAM +YELLOW SOAP NORMAL)
RM 105.00 (DAY CREAM +NIGHT CREAM + GREEN SOAP SENSITIVE)
FREE POSTAGE




SET BESAR SENSITIVE

SABUN UNTUK KULIT SENSITIVE
WITH VITAMIN C
RM 44.90 FREE POSTAGE


CONTOH SET PERCUBAAN
RM 75.00 FREE POSTAGE





TAK PERLU RISAU PRODUK TERBUKTI HALAL
DAN MENDAPAT KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN





Kesan terbukti selepas 3 minggu mengunakan SF BEAUTY kulit kusam bertukar cerah berseri-seri.
kesan jerawat dan jeragat beransur-ansur hilang, tiada lagi masalah jerawat.. kulit menjadi tegang tiada kedutan..











Thursday, March 22, 2012

NIEZA BEAUTIFUL CENTER: EYESHADOW MISSROSE TAHAN LAMA..

NIEZA BEAUTIFUL CENTER: EYESHADOW MISSROSE TAHAN LAMA..: Calour missrose ni cun melecun terutama wett calour,terang dan memg buah hati rata2 mak adam seluruh Malaysia.BIASANYA digunakan dalam make...

EYESHADOW MISSROSE TAHAN LAMA..


Calour missrose ni cun melecun terutama wett calour,terang dan memg buah hati rata2 mak adam seluruh Malaysia.BIASANYA digunakan dalam makeup pramugari swaktu bertugas....tak caya cubalah...
MISS ROSE EYESHADOW:100 calour
RM 50 free postage


MISS ROSE EYESHADOW 022
Rm 55 free postage

MISS ROSE EYESHADOW 021
RM 55 free postage

MISS ROSE EYSHADOW 048
RM 55 FREE POSTAGE

MISS ROSE 096
RM 55 free postage

MISS ROSE 110
RM 55 FREE POSTAGE


MISS ROSE 014
RM 50 free postage


SEMUA BARANGAN DIDALAM ALBUM INI ADALAH READY STOCK DAN MMG STOK ADA.. SEKIRANYA DH SOLD OUT GMBAR TERSEBUT AKAN DI DELETE..

All items are in a good condition. I will not be responsible for any loss or damages incurred during shipping.

BUT WE WILL WRAP WITH BUBBLE WRAP N PUT THE FRAGILE STICKER

Once sold, no refundable.

TAKE NOTE LADIES .... ^ _^'










Thursday, November 10, 2011

ONE DROP PERFUME

Wangian Poket Hebat,selamat bikin orang terpikat
jenama yang tak perlu diragui wangian tahan 24 jam.

SET WANITA



Women Set 1
1. Inspired by Escape – Calvin Klein
2. Inspired by 5th avenue, Elizabeth Arden
3. Inspired by Pleasure – Estee Lauder
4. Inspired by Still – Jennifer Lopez
5. Inspired by For Her – Narciso Rodriques
6. Inspired by Baby Doll – Yves Saint Lauren
7. Inspired by Cool Water for Women – Davidoff
8. Inspired by Apple Blossom – Body Shop




Women Set 2
1. Inspired by Tresor – Lancome
2. Inspired by Envy – Gucci
3. Inspired by Heaven – One Drop Perfume
4. Inspired by Eternity for Women – Calvin Klein
5. Inspired by Gloria – Cacharel
6. Inspired by Miracle – Lancome
7. Inspired by J’adore Dior
8. Inspired by Intense – Hugo Boss




Women set 3
1.Inspired by Sweet Dreams, One Drop Perfumes
2.Inspired by Be Delicious, DKNY
3.Inspired by Light Blue, Dolce & Gabbana
4.Inspired by Vanilla Musk, Coty
5.Inspired by Sunflower, Elizabeth Arden
6.Inspired by Women Boss, Hugo Boss
7.Inspired by Palace, Paris Hilton
8.Inspired by Poeme, Lancome





Women Set 4
1.Inspired by Coco Mademoiselle, Chanel
2.Inspired by L'eau D'Issey,Issey Miyake
3.Inspired by Lolita Lempicka, Lolita Lempicka
4.Inspired by Baby Jasz, One Drop Perfumes
5.Inspired by Poison,Christian Dior
6.Inspired by Happy,Clinique
7.Inspired by Rush,Gucci
8.Inspired by Sunset heat,Escada




women set 5
1. Inspired by Fairy Dust, Paris Hilton
2. Inspired by Flower, Kenzo
3. Inspired by Eau De, Givenchy
4. Inspired by Magnifique, Lancome
5. Inspired by Gardenia, Elizabeth Taylor
6. Inspired by Madame, Jean Paul Gaultier
7. Inspired by Pure Poison, Christian Dior
8. Inspired by Midnight Fantasy, Britney Spears




women set 6
1. Inspired by Secret Obsession, Calvin Klein
2. Inspired by Essence, Narciso Rodriguez
3. Inspired by Aqua Allegoria, Guerlain
4. Inspired by Ocean Lounge, Escada
5. Inspired by Boss Orange, Hugo Boss
6. Inspired by Cheap & Chic, Moschino
7. Inspired by Gregarious, One Drop Perfumes
8. Inspired by Secret Wish, Anna Sui




Set Celebrity women
1. Inspired by M, Mariah Carey
2. Inspired by Lovely, Sarah Jessica Parker
3. Inspired by Curious, Britney Spears
4. Inspired by Kate, Kate Moss
5. Inspired by Show Time, Kylie Minogue
6. Inspired by Paris Hilton, Paris Hilton
7. Inspired by Black Pearl, Elizabeth Taylor
8. Inspired by Glow, Jennifer Lopez

WOMEN SET - NORMAL RM 45
- MEMBER RM 40

nak jadi member senang jer..just follow blog nieza bleh dapat special price



PRODUK NDZ KRIM NO 1 MASA KINI



HARGA: RM 55
HARGA MEMBER :RM 50

utk jadi member senang jer just follow blog nieza.bleh dapat best price..

KRIM NO 1 MASA KINI

UNTUK JERAWAT, JERAGAT DAN MASALAH KULIT


NDZ Cream adalah kosmetik yang diformulasikan dengan teknologi terkini dengan bahan-bahan semulajadi bermutu tinggi. Krim ini bekerja secara ekfektif dengan meresap ke dalam kulit untuk memperbaiki tekstur kulit, membantu, mempercepat pertumbuhan jaringan kulit baru, mengurangi bintik-bintik hitam,bekas jerawat dan jeragat yang degil.

KEISTIMEWAAN:

* Mengandungi paduan dari Ekstrak Mutiara, Ekstrak Akar Manis dan Vitamin B3 yang terbukti efektif membuat wajah tampak lebih putih, cerah dan berseri.
* Diperkaya dengan Lanolin. Bahan ini merupakan pelembap yang berkhasiat untuk menjaga kelembutan dan kehalusan kulit, mencegah iritasi bahkan mampu memperlambatkan terbentuknya kedutan dan garis halus pada wajah akibat penuaan.
* Dapat melindungi kulit dari bahaya sinar matahari. Sinar matahari boleh menyebabkan kekeringan pada kulit dan menimbulkan bintik-bintik hitam pada wajah

CUBALAH!! ANDA AKAN MERASAI KEBERKESANANNYA

KAMI BERI BUKTI BUKAN JANJI!!!

HANYA DALAM MASA 2 MINGGU BAGI KULIT TERUK TERMASUK JUGA RESDUNG

UNTUK KULIT KUSAM HANYA 1 MINGGU




PS: NIEZA jugak gunakan ndz ni terbukti berkesan dulu nieza pakai nutrogena tapi kulit naik jugak jeragat bintik -bintik hitam...tak tau kenapa .lastly tukar pakai ndz...lepas 2 minggu bintik2 hitam dengan sendirinyer hilang..hehe sukanyer...nieza terus kan pakai ndz lepas 3 minggu kulit nieza yang kusam jadi makin berseri..

Thursday, November 3, 2011

Rahsia KEJELITAAN GADIS2 KOREA

Pernah tak tertanya-tanya kenapalah gadis2 korea ni cun melecun..kulit licin sampai satu jerawat pun tak nampak,takde lansung lembam bawah mata macam panda.

perh..comelkan saya..hehe

Mesti rasa pelik kan, dan kita selalu pikir mungkin memang diorang dilahirkan cantik jelita takde cacat cela...Tapi reality nyer tak lah sebegitu diorang pun same jer macam kita cuma diorang tau macam mana nak serlah kan kelebihan dan sembunyikan kekurangan yang ada.

Dengan NATURACTOR ni jer ,Percaya atau tak kulit wajah kita akan tampak lebih licin, segar bercahaya,takan kusam selama 12 jam,



sebelum dan selepas pakai naturactor bezakan sendiri..


diorang pun macam kita gak kalo tanpa makeup


ps: semua wanita dilahirkan cantik cuma kitalah yang perlu rajin mencuba
dan memperbaiki diri kita untuk menjadi lebih cantik....